MANİSA / SALİHLİ - Kudret Demir Ortaokulu

Metin AVCI - Fen ve Teknoloji Öğretmeni

1966 yılı Salihli doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Salihlide tamamladıktan sonra 1985-1989 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fizik Bölümünde okudum. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1992 yılında Sivas’ın Gürün ilçesi Gürün Ortaokulunda ilk görevime başladım. 1996-2000 yılları arasında Manisa’nın Köprübaşı ilçesi Atatürk İlköğretim Okulunda çalıştıktan sonra, 2001 yılı Ocak ayında Salihliye tayin oldum. Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulundan sonra 06.01.2006 yılından itibaren Salihli Kudret Demir Ortaokulunda göreve başladım. Halen 06.01.2006 tarihinden itibaren Salihli Kudret Demir Ortaokulunda Fen ve Teknoloji ve Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıyım.